Menü
Kosár

Blog - modern

Mar 05 A hidegterápia és a mentális egészség
admin 1 883
A hidegterápia számos pozitív hatással rendelkezik a testre, amelyek közül egyik a mentális egészség javítása. A hidegterápia és a mentális egészség közötti kapcsolat a dopamin nevű neurotranszmittere..
Mar 04 Pozitív stresszorok és azok használata
admin 0 1263
A stressz szó általában negatív gondolatokat és érzéseket idéz elő. Ez azért van, mert a stresszel kapcsolatos kutatások és médiafigyelem jelentős része a stressz káros hatásaira összpontosít. Azonban..
Mar 13 Hidegterápiával a szexuális egészségért
admin 0 182
A hidegterápia régóta ismert és kedvelt módja a sportolók és az aktív életmódot folytatók számára, hiszen a hideg vízbe merülés hatékonyan segíti a regenerációt, az izomfájdalom enyhítését és az egé..
Mar 14 A hidegterápia előnyei az erőnléti sportokban
admin 0 190
Az erőnléti sportok (mint például a CrossFit, Box, triatlon, hosszú távú futások stb) mindig is kiemelkedő teljesítményt igényeltek az atlétáktól. Az erősítő edzések, a futás és a plyometrikus gyako..
Mar 21 Hogyan kezdj hozzá a hidegterápiához:tippek és tanácsok kezdőknek
admin 0 207
A hidegterápia egyre népszerűbb az élsportolók és egészségtudatos emberek körében, akik a testük és az elméjük egészségéért és teljesítményéért tesznek meg mindent. De hogyan kezdj hozzá a hidegterá..
Sep 08 A Hidegvíz Merülés és a DopaFlow Basic Désza: Útmutató a Kezdőknek
admin 0 721
A Hidegvíz Merülés és a DopaFlow Basic Désza: Útmutató a Kezdőknek A hidegvízi merülés nem csupán egy fitnesz trend, hanem egy egészséges életmódra való törekvés része is, mely rendkívül sokoldal..
Apr 06 Egyszerű trükk: Intenzívebb hideg vizes fürdő élmény!
admin 0 724
A Thermal Shield, vagyis a hőszigetelő réteg az emberi test csodálatos válasza a hideg vizes merülés kihívásaira. Elképzelheted, ahogy hirtelen hideg vízbe lépsz, és a tested egyetlen pillanat ala..
Apr 25 Működő biohackek és a mögöttük álló tudomány
admin 0 645
Az emberi test hihetetlenül bonyolult, és sokan közülünk törekednek arra, hogy a lehető legjobban működjön. Ebben segítenek a biohackek, amelyek olyan technikák és módszerek, amelyek segítségével ..
Mar 29 Fejben Dől El: A DopaFlow Jégkád Mint Az Önkontroll Fejlesztésének Eszköze
admin 0 4404
Egyre több ember ismeri fel, hogy az agyunk olyan, mint egy izom – és edzést igényel! Nem csak a tudás és a memória fejlesztéséről van szó, hanem az önkéntes irányításról, az önkontrollról is. A D..
Mar 29 Szépség Jeges Köntösben: A Jégkád Hatása a Bőrre és a Hajra - Tippek a DopaFlow-tól
admin 0 1853
A szépségápolás és a jégkád szavak nem feltétlenül mennek kéz a kézben az emberek fejében, de készülj fel, mert ez a párosítás egyre népszerűbb. A hideg terápia, melyet a DopaFlow jégkád képvisel,..
Mar 29 Hidegvízi Merülés: Több mint egy Trend
admin 0 285
A hidegvízi merülés gyakorlata nem új keletű dolog; évezredek óta gyakorolják különféle kultúrákban az egész világon. Míg sokan modern fitnesz trendnek vagy extrém sportnak tekintik, ennek az ősi ..
Mar 29 5 tipp, hogy a legtöbbet hozd ki a hidegterápiából
admin 0 109
A hidegterápia népszerűsége egyre nő, és ennek oka, hogy számos jótékony hatása van, mint például a gyulladás csökkentése, az izomregeneráció fokozása és a stressz leküzdése. A jégkád egy hatékony e..
Tételek: 1 - 12 / 13 (2 oldal)